Translate

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Wat Intharawihan ja China Town

Heipsanssaa!

Tänään käytiin koulussa syömässä maittava lounas 35 bahtilla (alle eurolla) ja yhdellä oppitunnilla, jossa sai taas harjoittaa kuulunymmärtämisen jaloa taitoa. "I am a tissue" tarkoittaa todennäköisemmin "I am a teacher" ...ja niin edelleen. Koulussa käynnin parasta antia on oikeasti yksi ruokalan kojuista, josta saa ostettua hedelmä- ja marjapirtelöitä ja -sheikkejä. Ostin tänään Cantaloupe Shaken hintaan 15 bahtia. Me gusta! 

Koulupäivän jälkeen päätettiin lähtä hiostavasta koulupuvusta ja kelistä huolimatta katsomaan temppelialuetta, jonka nimen sain juuri googleteltua ja sehän on kuulemma Wat Intharawihan, terkuin Wikipedia. Alueen keskiössä tököttää 32 metriä korkea seisova kultainen Buddha, jonka varpailla uskovaiset rukoilevat.

Matkalla temppelialueelle ohitimme Khaosan roadin sisarkujan

...ja sillan

...kunnes löydettiin the Temple ruotsalaisvahvistuksemme Magnuksen avulla.

HÄHÄÄ!

Ajattelin laittaa tällaisen ikkunan mun tulevaan kotiin

Hakusana: Big golden Buddha in Bangkok. Success!

Maantiekiitäjän näköinen lamppu

Käytiin tsekkaamassa lähellä sijaitseva Rama VIII Bridge

Näkymä Rama VIII -sillalta
Jatkoimme superturisteina taksilla China Towniin, jonka kuvittelin olevan vain yksi katu, mutta kyseessä olikin laaja alue. Alueella oli lukuisia kultakorumyymälöitä, kiinalaisia perinneasuja, tuliaisshoppeja, kuivattuja hedelmiä, pähkinöitä, kastanjoita ja jännittäviä tunnistamattomia asioita, kiinalaisia karkkeja, ravintoloita, monenmoista ruokaa ja ...paljon muuta.

China TownPlease, please, don't eat mePäivän kuumuus ja hikoilu rupesi ahdistamaan siinä määrin, että menimme hieman ylihintaiseen kiinalaiseen ravintolaan syömään ihan vain sillä perusteella, että paikasta löytyi ilmastointi. Ei tähän kuumuuteen ja trooppiseen ilmastoon ole vieläkään tottunut, vaikka ollaankin jo opeteltu vähentämään ilmastointilaitteen käyttöä kotona. Pientä edistymistä on kuitenkin havaittavissa! Esimerkiksi uima-altaan 24 -asteinen vesi tuntuu hyytävän kylmältä : D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti