Translate

maanantai 25. marraskuuta 2013

Viime päivien kohokohtia

Listataampa tänne nyt viime päivien kohokohdat ja "kohokohdat"...-Kuten jo aikaisemmin kerroin, se häiriintynyt lintu ulosti mun päälle, mutta se kai tuo joidenkin mukaan onnea.

-Se siitä onnesta... Mulla lensi pari päivää tuon lintuepisodin jälkeen chilijauheet silmille, kun nostin rouhetta kiposta lusikalla suurehkon tuulettimen edessä. Tuuli puhalsi chilit silmille. Menetin toimintakykyni hetkellisesti ja voin kertoa, että kirveli ja poltteli aikalailla, mutta olipahan sekin kokemus. Naurettiin, että kyseessä oli instant karma.

-Shoppailupäivä Chatuchakin viikonloppumarkkinoilla viime lauantaina tuotti vihdoin tulosta: mukaan tarttui mm. sandaalit, vaatteita ja käsintehtyjä koruja. Koko lysti matkoineen, ruokailuineen ja shoppailuineen kustansi minulle n.550 bahtia eli alle 13 euroa.


-Varattiin lentoliput Chiang Maihin Annan ja Sinin kanssa. Menopaluut maksoivat about 100 euroa ja superhalpa hostelli tulee kustantamaan kokonaisuudessaan alle kolme euroa. Siis koko ajalle tämän viikon torstaista sunnuntaihin. En välttämättä siis vielä tästä reissusta mene vararikkoon...

-Varasimme myös lennot Singaporeen. Matkustuspäiviä en muista vieläkään, sillä sekoiltiin niiden kanssa sen verran urakalla. Pitää lentolipusta tarkistaa sitten lähempänä :D Meidän piti varata lennot, jotka lähtevät aamulla klo 11.00, mutta hupsista, varattiinkin vahingossa aamun aikaisimmat lennot, eli klo 06.30 lähtevät. Ei vissiin sitten nukuta lähtöpäivää edeltävänä yönä... Samalla reissulla olisi tarkoitus käväistä myös Malesian puolella.

-Käytiin tässä yksi päivä Khaosan roadilla syömässä, enkä koskaan saanut annosta, jonka tilasin. Kyselin sen mun ruoan perään kun muut olivat jo syöneet tovi sitten, jolloin tarjoilija kävi läpsäisemässä kädelle hämmentyneen näköistä kokkia. Päätin antaa olla, ja hain katukojusta pad thaita. Mai pen rai!

-Viime torstain Muay Thai tunti oli kyllä ihan huippu! Ja se opettaja oli hauskin thaikku ikinä! :) Thainyrkkeilyn jälkeen meillä oli vielä koulua kuuteen, ja viiden jälkeen alkoi väsyttää ihan hulluna. Vähää ennen puoli kuutta olin jo kerännyt tavarat ja pidin laukkua sylissä ja olin henkisessä ja fyysisessä lähtövalmiudessa, mutta opettaja vaan selitti ja selitti ja selitti jotain aivan jonninjoutavia... Jossain vaiheessa opettaja tuli siihen mun eteen, ja sanoi: "I can see that you are frustrated and I know that you all have had a long day but I will ask only one question more..." AWKWARD
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti