Translate

perjantai 18. lokakuuta 2013

Asuntoesittely

Tässä on mun huone:


Parasta mun huoneessa on tuo ilmastointilaite, josta pystyy säätämään halutun huonelämpötilan. Se on supertehokas, ja meillä on joka huoneessa tuollainen. Saa nähdä, paljonko moinen luksus näkyy sähkölaskussa. Makuuhuoneissa on parin nelion parvekkeet, kovahkot sängyt (joihin jouduttiin ostamaan petivaatteet), peilipöytä, kirjoituspöytä, vaatekaapit ja reilusti ihanaa hukkatilaa.Sinin huone:


Vessa:

Meidän vessanpöntön päällä luki iloiset terveiset: Älä laita vessanpönttöön vessapaperia. Excusemee... Pakko totutella siis käyttämään roskapönttöä. Hommattiin vessaan kosteuspyyhkeitä, vessapaperia, käsipyyhe, lattiapyyhe, käsisaippuaa ja askarreltiin hammasharjoille kupit juomapulloista. Eihän true köyhillä opiskelijoilla oo varaa oikeisiin mukeihin... Varsinkaan Thaimaassa, jossa kaikki on halpaa. Mutta saa sitä olla luova.
Suihkussa näyttäisi olevan useita eri toimintoja, mutta tähän asti en ole vielä jaksanut niihin perehtyä. Vettä kuluu myös reippaasti, kun kolme ihmistä suihkuttelee, todennäköisesti kaksikin kertaa päivässä, ellei enemmänkin. Ainakin vielä suomalainen hipiä hikoilee ulkona kuin saunassa olisi, joten sekin saattaa näkyä vesilaskussa. Meitä kuitenkin veloitetaan vedestä ja sähköstä samoin kuin paikallisia, joten ei se lasku varmaan kovin suuri tule olemaan.
Vuokra meidän kämpässä on n.185 € kuussa per naama, ja saadaan tosiaan käyttää samaan hintaan myös paikan uima-allasta ja kuntosalia. Molemmat edellämainituista on edelleen testaamatta; ukkosella ja sateella kun ei tee mieli uida. Salille voisi koittaa suunnata huomenna. Siellä näkyi olevan muutama juoksumatto, crosstrainer, kahvakuulia, käsipainot ja muuta mukavaa, eli eiköhän salilla voisi jopa ihan oikeasti treenata. Ja siellä oli onneksi ilmastointi : )


Keittiö:


Olkkari, josta tulee ensi sunnuntaina Joonaksen valtakuntaa, kunhan sänky saapuu Ikeasta:


Luovuus jatkoi kukkimistaan; seinällä on ilmaista taidetta muistuttamassa meitä mistä tullaan : D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti