Translate

perjantai 14. helmikuuta 2014

Hyvää ystävänpäivää! :)

Hellou! Pikapäivitystä kehiin ja sitten unten maille... :) 

Firstly, Hyvää ystävänpäivää kaikki ihanat! Mulla on niiiin ikävä mooontaa ihanaa ihmistä, tietäsittepä vain! Ootan jo suhteellisen paljon sitä, että pääsee takaisin Suomeen ja näkemään kaikkia. Onhan täälläkin mukavaa ja leppoisaa, mutta ei Suomea ja tosiystäviä voi korvata millään. Ikinä. Ei siis ole mikään koti-ikävä, vaan kamuikävä! :) (Koulukin oli muuten tänään ystävänpäivän takia (?) kiinni, eipä vaan kukaan ollut meille reippaille ja tunnollisille koululaisille asiasta maininnut. Kerrankin ku oltais haluttu mennä tunnille, Damn!!)

Sencondly, Hyvää Kiinalaista Uutta Vuotta, (puisen) hevosen sellaista, jota juhlittiin kyllä jo aikaa sitten (viimeinen päivä tammikuuta), mutta enpäs ole saanut aikaiseksi pitää blogia ajantasalla! En tajua mihin mun kaikki aika on mennyt...

Thirdly, käväistiin tuossa viime viikonloppuna läpällä Thaimaan Pattijoella, hohohoho, kerron siitä lisää myöhemmin.

En osaa laskea enempää englanniksi, joten on kai parempi alkaa nukkumaan, täällä on nimittäin kello jo yli puolen yön :)

...Ainiin, pakko mainita myös, että olipa ihana nähdä pitkästä aikaa Kaisaa ja Nikoa, jotka olivat reissaamassa Thaimaassa ja vierailemassa täällä Bangkokissakin pari päivää. Vielä muuten ehtisi tulla kyläilemään, vajaa kuukausi vaihtoa jäljellä, hop hop ! ;)

Ja vielä... Tuossa alla on kuvia meidän kiinalaisen uuden vuoden vietosta. Olimme Bangkokin Chinatownissa (missäpä muuallakaan), niin kuin kymmenettuhannet muutkin bangkokilaiset, eli kyseessä oli taas yksi niistä ruuhkan ja ihmismassan riemuvoittoisista tapahtumista. Kuin ihmeen kaupalla pääsimme suurehkolla seurueellamme perille, löysimme lopulta ruokapaikan (!) ja näimme yhden Thaimaan prinsessoista kirsikkana kakun päälle. Odotimme Disney-henkistä nuorta prinsessaa, mutta todellisuudessa prinsessa on kai lähemmäs kuusikymppinen tympääntyneen ja väsyneen näköinen nainen, jota kuljetettiin naurettavissa pyörällisissä kärryissä, ja saattue oli pidempi kuin Thaimaan historia. Jos liioitellaan ja paljon. En nyt keksi hienompaa kuvausta tapahtumasta. Katsokaapa itse (tärähtäneet) kuvat :D Haha. Mun lempparikuva illalta! Tässä kohtaa tie oli suljettu kulkuetta varten, eikä itse prinsessasta saanut otaa kuvia.
Hyvää yötä! (Oho, kello on jo 01.45.)

2 kommenttia:

  1. Ohhoh, talvipakolaisuus! Ihanaa lukea ja eläytyä ja haaveilla näistä. En oo koskaan käynyt Thaimaassa mutta varmaan tänä kesänä vielä sinnekin keretään. Varmaan vähän turhan kuuma kesällä mut minkäs teet. Talvipakolaisuus olis paljo järkevämpi homma mutku ei voi, alkaa syksyllä (toivottavasti) opiskelut. Mietin että pitäiskö ottaa kohteeksi kuitenkaan Thaimaata. Tai siis, oon lukenut tosi hyviä juttuja Laosista wikitravelista ja blogeista. Ja jotenkin saanut Kulkurin Thaimaa juttujen kautta sellaisen kaupallisen kuvan Thaikuista. Ehkä tää on väärä kuva ja ehkä sillä ei oo edes niin paljoo väliä. En tiiä, pitää funtsia... Ja sit on vielä Kambodza ja nyt toi Myanmarkin missä kaikki alkaa ilmeisesti ravata. Eihän nää ny kamalimpia valintoja oo mitä elämässä pitää tehdä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! :) Voi sitä valinnan vaikeutta! ;) Itse en osaa muuta sanoa noista luettelemistasi kohteista, kuin että mielenkiintoisia kohteita varmasti kaikki! Itse jätin Laosin, Kambozan ja Myanmarin suosiolla seuraavaan kertaan ja tyydyin Thaimaan, Singaporen ja Malesian koluamiseen. Ei makeaa mahan täydeltä! Mutta true-reppureissaajahan toki kiertelis useamman maan samalla kertaa. Kesällä Thaikkulassa on ilmeisesti joo superkuuma, mutta siellähän on aina kuuma (vaikka paikalliset oli joulukuussa asiasta vähän eri mieltä pukiessaan katukoirille villapaitoja). Ja mitä maiden kaupallisuuteen tulee, niin siltä tuskin voi enää monessa paikassa välttyä... Toki turisteja on liikkeellä huomattavasti vähemmän silloin kesällä ja sadekausien aikaan :)

      Poista