Translate

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Long time no see

Heipparallaa!

Elossa ollaan, vaikka hetkeen ei olekaan kuulunut mitään. Tulimme eilen takaisin kotiin Singaporesta. Olipahan reissu! Kävimme samalla vaivalla myös Malesian puolella katselemassa mitä siellä näkyy, ja siellähän näkyi vaikka ja mitä. Ajattelin, että kirjoitan reissuista vähän yksityiskohtaisemmin myöhemmin, kun saan tärkeämmät asiat ensin pois alta. Tuntuu, että aika on ollut vähän turhan rajallista viimeaikoina. Monta asiaa laahaa tekemättömänä perässä ja monet uudet asiat häämöttää edessä. Esimerkiksi meidän Midterm-kokeet. Kukahan idiootti nekin on keksinyt.

Lumpini Park
Kohta on jo joulukin, apua! Ei täällä ole joulusta tietoakaan, vaikka tuolla ala-aulassa tököttää pari joulukuusta. Singapore puolestaan oli niin täynnä jouluvaloja ja -härpäkkeitä, sekä joulumusiikkia jokapaikassa, joten joulufiilis meinasi väkisinkin vähän tarttua, ainakin hetkellisesti. Jos joku vihaa joulua (vaikka eihän sitä nyt kukaan vihaa), niin Singapore on place not to be

Pian tänne alkaa tupsahdella kasa rakkaita ihmisiä ympäri maailmaa, ja kun viimeinen <3 on poistunut, onkin jo helmikuu, ja sitten vaihtoaikaa on jäljellä enää reilu kuukausi! APUA! Tuhat asiaa pitäisi saada valmiiksi ennen kun täältä lähtee, tai ainakin saada aloitettua. Esimerkiksi opinnäytetyö. Ja rästihommat. Ja nämä kurssit, joita suorittaa täällä. Lisäksi haluaisin kovasti dokumentoida tänne blogiin mm. jotain vierailustamme Lumpini Parkissa, kuninkaan syntymäpäivistä, Hua Hinin pitkästä viikonloppureissusta, sekä Singaporen ja Malesian valloituksista. Pitää ehkä ottaa itseä niskasta kiinni ja ruveta hommiin :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti